Jotkut tunnetut tiedot vuoden 2019 terveydenhuollon teollisuuden näkymistä – Foley & Lardner LLP

: 4. 5 minuutin ajan pandemia-aikoina vähittäiskaupan farmasian kokemus siirrettiin yleensä fyysisille alueille. Useat riippumattomat huumekaupat ovat olleet hitaasti liikkuvia, kun erittäin vaivattomia digitaalisia ja myös postimerkintöjen huumekaupan valintoja saatiin vertailukelpoisiin tarjouksiin. Sen sijaan he keskittyivät suurelta osin menestykseen siihen, mitä he tarjosivat vuosikymmenien ajan ajamalla jalkaliikennettä kaupan käytäviin ja myös tutkimuslaskuriin.

Aivan kuten lääkäreiden työpaikat, joita käsitellään seuraavina kuukausina, COVID-19. Seurauksena on, että elektroniset palvelut, joita useat riippumattomat apteekit pitivät “farmasian tulevaisuuden” ratkaisuja yhtä äskettäin kuin viime keväänä ovat mitä potilaat odottavat heidän käyttävänsä tänään.

Vuosikymmenien ajan yritys on antanut huumekaupat uusia ja innovatiivisia vaihtoehtoja, jotta he voivat tarjota ihanteellisen henkilön hoidon ollessaan optimoituna menestykseen. Auttaakseen heitä käsittelemään tätä viimeisintä teollisuusmuutosta, MC, Kesson tuo useita elektronisia ratkaisuja riippumattomiin apteekkeihin, jotta ne voivat palvella asiakkaitaan paljon saumattomasti ja missä tahansa he valitsevat.

Ei ole epäilystäkään siitä, että etäterveyden käyttö lähti koko pandemian. Vaikka monet henkilökohtaiset terveydenhuollon vierailut ovat harkitsevat jatkamista, potilaat ja lääkärit ovat tosiasiallisesti mukana “konferenssin” mukavuutta. Miksi ihmisten, jotka haluavat tarjota apteekki -iloa, ei pitäisi olla täsmälleen samasta mukavuudesta? Siirry “puhelin” -konsultoihin. Sen sijaan, että ajoittaisiin henkilökohtainen kuulemista yksityiskohtaiseen lääkityksen arviointiin, esimerkiksi yksilöt saattavat tehdä sen etäyhteyden kautta reaaliaikaisen videokeskustelun kautta, mikä lopulta mahdollistaa apteekkarit paremmin ehdottaa henkilöitä, jotka eivät kykene tai halua tulla suoraan sisään apteekki.

Sairaalan apteekkin älykäs temppu5.0- siitä, ettei kukaan puhu

Laite voi myös auttaa myös apteekkarit varmistavat, että heidän potilaansa käyttävät https://peatix.com/user/15874469/view lääkkeitään määrätyllä tavalla. “Puhelintapaamisen aikana voit katsoa potilasta silmään ja nähdä myös erityisesti mitä he näkevät”, toteaa Rick Sage, vähittäiskaupan vaihtoehtojen varajohtaja, alueen huumekauppa ja myös terveys ja hyvinvointi, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, u, U.S.

“Olosuhteissa, jos potilas kysyy,” mitä sävytablettia etsin?’, voit pyytää ottamaan heidän reseptinsä ja pyydä heitä seisomaan pillereitä varmistaaksesi, että se on sopiva. Se on paljon parempi tapa olla vuorovaikutuksessa.”Kun asiakkaat ilmestyvät apteekissa ja kysyvät kiusallisesta yskästä tai hyönteisten puremasta, farmakologit voivat yleensä kohdistaa heidät kohti reseptilääkettä.

Näissä olosuhteissa ainoa käytettävissä oleva vaihtoehto on lähettää potilastalo ja saada heidät soittamaan lääkärilleen. Wellness Mart -apteekkien apteekkisteillä on kuitenkin liian kaukana tulevaisuudessa toinen vaihtoehto: he voivat tarjota asiakkailleen lääkärin konsultin kaupassaan ja erikoistuneen arviointitilan henkilökohtaisessa yksityisyydessä.

Jos digitaalinen ottaa yhteyttä päihin lääkärin tarjoamisen kanssa, apteekki voi ladata sen potilaalle paikalla. “Yksi suurimmista haasteista, joita riippumattomat huumekaupat nykyään kohtaavat, on tarjota järkeviä vaihtoehtoja aikarajoitetuille henkilöille”, Sage selittää. “Myymälän etälääketieteelliset palvelut sisältävät lisäkerroksen integroitua terveydenhuoltoa huumekaupan kokemukseen.”Ostaminen Takeout- tai ruokakauppojen ostaminen puhelinsovelluksen kautta ei ole enää ainutlaatuisuutta, se on normi, etenkin pandemian aikana.

Paras opas Will AI korvaa apteekkarit? Tutustu keinotekoisen vaikutuksiin …

Paljon valtavia huumekauppaketjuja on pysynyt verkkokaupan alueella useita vuosia. Palvelut vaihtelevat yhdellä napsautuksella reseptilääkkeistä Fast COVID-19 -rokotuksen järjestämiseen. Sen lisäksi, että monet paikalliset huumekaupat hyötyisivät varmasti merkittävästi tällaisten verkkoystävällisten ratkaisujen toimittamisesta, monista puuttuu resursseja kehittää tai pitää niitä. Pienempien vähittäiskaupan auttamiseksi omaksua omat E-, apteekkivaihtoehdot, MC, Kesson on osoittanut Health Mart Digital Drug Store -sarjan, uuden digitaalisten palvelujen sarjan, jonka tarkoituksena on tehdä elämästä vähemmän monimutkaisia ​​alueen apteekkeille että myös asiakkaille sekä asiakkaille.

Uudessa digitaalisessa myymälässä on varmasti verkko- ja myös sovelluspohjainen henkilöstö, HIPAA-yhteensopiva kaksisuuntainen viestintätapaamiset, elintärkeät hälytykset ja täyttäneet ehdotuksia. “Apteekit, jotka hallittiin kerran ilman vankkoja online-palveluita ja myös mobiililaitteita koskevia lääkkeitä, eivät yksinkertaisesti voi enää tehdä niin”, toteaa Sage. “Tämän upouuden elektronisen huumekaupan tarjoamisen avulla farmakologit eivät vain säästä aikaa ja nousevat kosketuspisteitä ihmisten kanssa, mutta myös mahdollisesti entistä enemmän ihmisiä heidän lähiöidensä sisällä lisäävät lopulta potilaan saavutettavuutta.”Ja se on tavoite.

Yrityksenä, joka jakaa tämän tavoitteen, MC, Kesson on omistautunut avustamaan apteekkeja menestymään sähköisen terveyskauden aikana https://online-apteekki.com/geneerinen-stromectol/ ja jatkavat myös parhaan ihmisen kokemuksen toteutettavissa. Alun perin julkaistu 10. kesäkuuta 2021.

Artikkelit integroidusta apteekkitutkimuksesta & Käytäntö toimitetaan täällä kohteliaasti